Мікрофон вокальний Prodipe TT1

Виробник: Prodipe
Модель: 61635
SKU: AL-PROTT1
1247.00грн.
Prodipe TT1 – доступний за ціною, але дуже якісний дротовий мікрофон, який, на думку виробника та сторонніх експертів, здатний впевнено конкурувати з дорожчими подібними рішеннями від відомих брендів. Відомий звукорежисер Людовик Лейнен, який працює з відомими французькими вокалістами, наполегливо р... Подробнее →

Prodipe TT1 – доступний за ціною, але дуже якісний дротовий мікрофон, який, на думку виробника та сторонніх експертів, здатний впевнено конкурувати з дорожчими подібними рішеннями від відомих брендів.

Відомий звукорежисер Людовик Лейнен, який працює з відомими французькими вокалістами, наполегливо рекомендує мікрофон Prodipe TT1 вокалістам, конферансье та ораторам. На його думку, незважаючи на низьку ціну, цьому мікрофону саме місце серед професійних рішень. І це не порожні слова: роблячи таке сміливе твердження, Лейнен спирається на власний досвід застосування мікрофона на великій сцені.

Мікрофон Prodipe TT1 є динамічним, гостроспрямованим. Він добре працює з одним джерелом звуку та ігнорує шуми, що знаходяться за межами зони його дії. У комплекті постачається затискач та чохол.

«Це добре збалансований мікрофон із високим рівнем вихідного сигналу. Він ідеальний для вокалістів, які прагнуть найвищих стандартів, а також для доповідачів на конференціях, провідних та артистів на різних заходах, які хочуть точного відтворення їхнього голосу.

І ви не повинні дозволяти ціні впливати на Вашу думку, порівнюючи її із низькоякісними дешевими мікрофонами! Навіть за дуже низької вартості, цей новий мікрофон має характеристики, ідентичні характеристикам багатьох професійних мікрофонів, які я використовував на великій сцені.

Однією з причин того, що сьогодні ми знаходимося там, де знаходимося, є те, що під час мого останнього візиту до Китаю, я разом з інженерами фабрики, з якою ми співпрацюємо, протестував і порівняв якість понад сто різних мікрофонних головок.

Це тісне співробітництво дозволило мені розвинути абсолютно новий TT1, і я можу гарантувати його якість. Насправді сьогодні ціна вже не має великого значення: зі ста запропонованих мені мікрофонних головок, багато з найдорожчих не відрізнялися такими високими характеристиками, як та, що я вибрав і підготував для Вас.

В останні 30 років я все більше довіряю своїм вухам, аніж ціні. З цим новим продуктом я можу ще раз запропонувати Вам передові технології за раніше небаченою ціною. І це у сучасних умовах, коли конкуренція суттєво зросла в умовах глобалізації. Це її однозначний плюс!
- Людовік Ланен

Специфікації:

  • Тип: динамічний
  • Діаграма спрямованості: односпрямований
  • Чутливість: -49 дБ±3 дБ (0 дБ=2,2 мВ/Па)
  • Діапазон частот: 50 Гц-15 кГц
  • Вихідний опір: 600 Ω±30%
  • Розміри: 48x185 мм.

Мікрофон TT1 поставляється із затискачем та чохлом.

Завантажити посібник користувача

Завантажити презентацію PDF


Виробник: Prodipe
Гарантія: 12 Місяців
Залишити відгук
Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Немає відгуків про цей товар.