Мікрофон інструментальний Prodipe TT1 PRO Instrument

Виробник: Prodipe
Модель: 61641
SKU: AL-PROTT3
1247.00грн.
Динамічний мікрофон TT1 Instrument Головка ТТ1 була спеціально розроблена для запису та перетворення звуку акустичних інструментів, таких як струнні, духові, гітари та перкусійні інструменти як на сцені, так і в студії. Новий надійний мікрофон TT1 Instrument показав себе дуже ефективним під час знім... Подробнее →

Динамічний мікрофон TT1 Instrument
Головка ТТ1 була спеціально розроблена для запису та перетворення звуку акустичних інструментів, таких як струнні, духові, гітари та перкусійні інструменти як на сцені, так і в студії.

Новий надійний мікрофон TT1 Instrument показав себе дуже ефективним під час знімання звуку підсилювачів (гітар тощо).

Що ж особливого у цьому мікрофоні?

«Це добре збалансований мікрофон із високим рівнем вихідного сигналу. Він ідеальний для вокалістів, які прагнуть найвищих стандартів, а також для доповідачів на конференціях, провідних та артистів на різних заходах, які хочуть точного відтворення їхнього голосу.

І ви не повинні дозволяти ціні впливати на Вашу думку, порівнюючи її із низькоякісними дешевими мікрофонами! Навіть за дуже низької вартості, цей новий мікрофон має характеристики, ідентичні характеристикам багатьох професійних мікрофонів, які я використовував на великій сцені.

Однією з причин того, що сьогодні ми знаходимося там, де знаходимося, є те, що під час мого останнього візиту до Китаю, я разом з інженерами фабрики, з якою ми співпрацюємо, протестував і порівняв якість понад сто різних мікрофонних головок.

Це тісне співробітництво дозволило мені розвинути абсолютно новий TT1, і я можу гарантувати його якість. Насправді сьогодні ціна вже не має великого значення: зі ста запропонованих мені мікрофонних головок, багато з найдорожчих не відрізнялися такими високими характеристиками, як та, що я вибрав і підготував для Вас.

В останні 30 років я все більше довіряю своїм вухам, аніж ціні. З цим новим продуктом я можу ще раз запропонувати Вам передові технології за раніше небаченою ціною. І це у сучасних умовах, коли конкуренція суттєво зросла в умовах глобалізації. Це її однозначний плюс!
- Людовік Ланен

Специфікації:

  • Тип: динамічний
  • Спрямованість: вузькоспрямований
  • Чутливість: -49 дБв/Па (2,2 мВ/Па)
  • Частотний діапазон: 50-15000 Гц
  • Вихідний опір: 600 Ω±30% на 1кГц

Мікрофон TT1 Instrument постачається в комплекті з утримувачем.

Завантажити посібник користувача

Завантажити презентацію DPF


Виробник: Prodipe
Гарантія: 12 Місяців
Залишити відгук
Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Немає відгуків про цей товар.